Modalitati de cerere in casatorie

Cereri de căsătorie romantice

Cererea în căsătorie rămâne unul dintre cele mai importante din viață, deoarece o simplă întrebare reușește să cuprindă în doar câteva secunde atâta emoție și iubire, cât să te facă să zâmbești la amintirea ei pentru totdeauna.

Cum o surprinzi?

Realizarea unei cereri trebuie să aibă în vedere atât locul, cât și momentul potrivit, pentru a garanta un “DA” hotărât și pentru a marca ziua cu momente de neuitat, astfel încât să devină memorabilă pentru ambii îndrăgostiți. Poți să alegi să o surprinzi pe aleasa inimii tale printr-un gest simplu și clasic, însoțit de un inel de logodnă deosebit și de o declarație de dragoste, fie că alegi un moment remarcabil, extravagant, care să se desfășoare în public și care să o facă să fie în centrul atenției pentru a se simți și mai specială, nu uita să fii tu însuți și să îi transmiți prin cererea de căsătorie toată iubirea și sentimentele pe care le ai pentru ea.

Idei inedite de cerere în căsătorie

1. Buchetul de flori prin curier sau personal

De cele mai multe ori, bărbații aleg să își surprindă iubitele într-un cadru bine organizat, de tipul unei petreceri – surpriză la care prietenii așteaptă nerăbdători răspunsul la întrebarea de pe afișul imens pe care îl aduc cu emoție în fața fetei. Există însă și gesturi extrem de simple, în care pot fi concentrate tot atâtea emoții și zâmbete. Unul dintre acestea îl poți face chiar tu, trimițându-i un buchet cu florile ei preferate, printre care să ascunzi jucăuș un mesaj simpatic și inelul de logodnă, sau poți să apari direct tu în locul curierului.

2. Videoclipul de pe Facebook / Instagram

Multe dintre cuplurile care au o activitate intensă pe rețelele de socializare, unde iubesc să își împărtășească trăirile cu cei dragi lor, recurg la mesaje emoționante de dragoste. Unul dintre acestea ar putea fi chiar o cerere în căsătorie! Filmează-te în timp ce îi reciți niște versuri , în timp ce îi cânți melodia preferată sau pur și simplu în timp ce o întrebi dacă vrea să se căsătorească cu tine. Efectul pe care îl vei crea va fi minunat și va stârni reacții interesante din partea prietenilor care vor lua parte la fericirea ta, iar fata pe care o iubești va avea cu adevărat o surpriză.

3. Ziua specială

Alege o zi specială din viața voastră de cuplu, ziua ei de naștere sau chiar ziua în care v-ați întâlnit prima dată, de ce nu chiar ziua în care i-ai spus primul “Te iubesc!”. Desigur, uneori poți adăuga un parfum deosebit zilei prin alegerea unui loc special pentru voi. La munte, la cinema, la un concert sau în locul în care ai întâlnit-o pentru prima dată, poți aranja astfel încât să apară de undeva, de la cineva, un tort mic și extrem de dulce, pe care să se afle inelul și întrebarea.

4. Cerere în căsătorie la nunta unor prieteni

Pentru a marca cererea în căsătorie, una dintre modalitățile deosebite ar fi în cadrul unei alte nunți, tocmai pentru a-i demonstra cât de mult îți dorești să faci și un alt pas în relația voastră. Cu siguranță, nu vei da greș în momentul în care ea se va alătura domnișoarelor pregătite să prindă buchetul miresei și în care tu vei aștepta cuminte în spatele ei, fără să te observe, până când mireasa îi va oferi chiar ea florile. Între timp, poți să îi atingi umărul și să “cazi” în genunchi în fața ei.

5. Cerere în căsătorie în cadrul unei excursii

Au devenit din ce în ce mai populare cererile în căsătorie care apar din exteriorul mașinii în care se află îndrăgostiții. Stabilește cu prietenii o calătorie spre o destinație necunoscută și organizează așa încât, în drum spre fericirea voastră, să apară o pancartă din mașina prietenilor pe care să scrie: “Vrei să fii soția mea?“

6. Nisipul de pe plajă

Dacă iubitei de lângă tine îi place marea și plaja, invit-o la o plimbare romantică pe plajă, dimineața, unde să fiți doar voi doi, și scrie pe nisip întrebarea. Fie că vă aflați pe o plajă în Maldive sau în Mamaia, momentul va fi la fel de intens și de încărcat de semnificație prin lumina slabă a soarelui, nisipul rece de sub picioare și parfumul mării. Nu uita inelul de logodnă, pe care îl poți ascunde într-o cutie frumos decorată.

7. Vacanță sau city break cu cerere în căsătorie

Dacă sunteti tipul care adoră călatoriile, ce moment mai bun să găsești decât un cadru super romantic la una din locațiile vizitate. Fie ca vizitați Turnul Eiffel, Veneția sau Budapesta cu siguranță va fi impresionată să primească inelul de logodnă intr-un cadru de vis, urmând ca orașul și locația în sine să ramână locul vostru, unde vă puteți întoarce la orice aniversare.

Loreen Mariage – The Wedding Planner

error: Continut protejat @ copyright