Cerere in casatorie romantica

Un loc public, cu un cadru romantic, un lac cu ponton și un restaurant în stil rustic – așa a ales Sebastian să își impresioneze iubita. Am devenit complicii acestui cavaler, după ce ne-a cerut ajutorul, pentru a-i face o surpriză romantică iubitei sale.

Deși nu ne cunoșteam personal, a avut un feeling bun, pentru a ne alege să decorăm pontonul lacului de la Hanul Pescarilor. Când ne-a trimis o poză cu ce idee avea, am rămas și noi impresionați, prin simplul fapt că am constatat că este un romantic incurabil, dar și un bărbat serios și îndrăgositit de iubita sa.

Am pus la cale toate detaliile, coloristica și ne-am pus pe treabă. Totul a plecat de la faptul că viitoarea lui soție va primi un buchet cu 101 trandafiri roșii și inelul.

Cu entuziasm am amenajat pontonul de la locația aleasă, punând accent pe detalii, deși Sebastian a lăsat liberă partea de creativitate și design în seama noastră. O arcadă cu niște voaluri în alb și roșu, o verdeață care să completeze arcada și să îi confere un aer de romantism integrat în peisajul rustic al locației, sfeșnice cu lumânări în diverse dimensiuni, petale de trandafiri, lumânări albe și roșii, plus alte elemente de decor, care au completat cadrul romantic dorit de cavalerul nostru.

Mesajul cu – VREI SĂ FII SOȚIA MEA ? – a fost amplasat pe un banner steguleț, cu buchetul de trandafiri care a fost pus sugestiv în acea zonă.

Partea cea mai interesantă este că nu a fost nimic regizat, Ana, iubita lui Sebastian fiind cu adevărat surprinsă și impresionată, copleșită de o sumedenie de emoții și sentimente.

Răspunsul a fost evident – Daaaa!!!! – fericirea se vede pe chipul lor, din fotografiile pe care le-a făcut un fotograf profesionist, bineînțeles, cavalerul nostru nu a fost omis acest lucru, așa reușind să imortalizeze momentul cererii.

Cererea a fost continuată cu o cină romantică în restaurantul locației, totul fiind plănuit în cel mai mic detaliu. Nu ne rămâne decât să ne bucurăm de fericirea lor, și cu siguranță vor urma pregătirile pentru nuntă.

Sunt barbați care aleg să facă pasul acesta clasic, fără prea mult romantism sau accent pe asemenea detalii, dar totul ține de personalitatea fiecarui om în parte, și bineînțeles de ceea ce caracterizează relația de cuplu și de lucrurile pe care le au în comun.

Un cadru romantic, o locație publică, cererea, decorul și florile, urmate de cina romantică este o variantă visată probabil de multe femei, și cu siguranță nu poți da greș cu așa ceva!

Oamenii sunt puțin sau mai mult afectați de această pandemie, sau mai bine zis de cadrul social din acest moment, dar asta nu înseamnă că nu mai trăim, nu ne gândim la un viitor, și la o viitoare familie, casă, vacanță, etc.

Sebastian și Ana, vă dorim să rămâneți la fel de îndrăgostiți, de romantici și plini de zâmbete!

Loreen Mariage – The Wedding Planner

error: Continut protejat @ copyright