Photo Corner

    Daca esti viitoare mireasa in cautare de idei pentru amenajarea unei zone dedicate fotografiilor de nunta, iti vom fi alaturi si te vom consilia, pentru ca impreuna sa realizam coltul magic – pentru cele mai frumoase poze de nunta!

    Ai ales deja fotograful pentru nunta, si vrei ca pozele tale să iasa din anonimat, sa produca un efect vizual unic? In acest caz, poti opta pentru amenajarea unui photo corner tematic sau a unui photo-wall accesorizat cu props si alte elemente decorative.

 

     Photo corner clasic

    Foarte indragit de nuntasi, peretele foto clasic, cunoscut si sub denumirea de photo wall, intregește tabloul oricarei nunti. Punem la dispozitia nuntasilor si accesorii sub diferite forme papion, cravata, buze, mustata, etc.

      Photo corner cu tematica

    O nunta tematica are nevoie de un photo corner pe masura. Zona dedicata realizarii unei sedinte foto poate fi amenajata in cele mai variate forme. Fie ca ai ales o tematica shabby chic cu accente romantice, sau o tema clasica cu tonuri elegante, noi vom crea acel photo corner care va corespunde stilului ales.

      Photo corner cu arcada

    Foarte indragit de miri, coltul foto de tip arcada este o alta varianta de amenajare. Cu ajutorul unui photo corner incadrat de o arcadă se pot realiza celor mai romantice poze de nunta. Arcada va fi decorata cu materiale in culorile alese de miri, decoratiuni tematice – inimioare, fluturi, rame foto si flori, la care se adauga o bancuța stilata, accesorizata cu pernite shabby chic.

 

Photo Corner – Majorat Bonavilla – Sonia Larisa

 

Photo Corner – Botez Borsalino – Bencze

 

Photo Corner – Majorat Hotel Melody – Bogdan

 

Decor Botez – Palazzo – Carisia Maria

 

Photo Corner – Nunta Opera Events – Andrada si Cosmin

 

Photo Corner – Aniversare Rares si Adi

 

Photo Corner – Botez Coral

 

Photo Corner Rustic Book Of Fairy Tailes – Nunta Hanul Pescarilor

 

Photo Corner – Majorat Hotel Impero

 

Photo Corner Giant Paper Flowers & Lemons – Nunta Ambasador

 

Photo Corner – Nunta Coloseum

 

Photo Corner – Majorat Royal 60

 

error: Continut protejat @ copyright