Iarba de pampas – un nou trend în floristica!

Ideile de nunți speciale nu se termină niciodată, tocmai de aceea când vine vorba de inspirație și creație – varintele sunt infinite. Încă din 2019 am făcut sugestii mirilor, de a alege … iarba de pampas.

În ultimele luni, această iarbă este folosită foarte des atât la buchetele mireselor, cât și în decorurile meselor sau decorurile foto. Iarba de pampas se poate folosi în fiecare decor de nuntă, datorită versatilității și gamei sale, variind de la nisip-roz până la alb argintiu, iar textura de tip pene o face deosebit de plăcută, atât în combinație cu florile naturale proaspete, cât și cu cele uscate, de hârtie sau artificiale.

Din păcate nu toți floriști / persoanele care fac flori țin cont de texturi. Se poate combina orice, atât timp cât există o armonie de culori, de texturi și finalitatea este una care arată prezentabil!

Mai jos veți putea vedea un buchet de mireasă, în care am folosit iarbă de pampas natur. Am creat un buchet de mireasă boem, stilat, elegant din flori în nuanțe pastel, combinate cu eucalipt și iarbă de pampas. Buchetul de mireasă a fost folosit pentru ședința foto după nuntă, într-o locație superbă.

………………………………………………………………………………………………….

Buchet mireasă: Loreen Mariage – designer floral

Locație: Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia

Foto: Daniel Satmari

Loreen Mariage – The Wedding Planner

error: Continut protejat @ copyright