Cadoul potrivit pentru nasii de cununie

      Atunci când se alege perechea ce va cununa viitorii miri, există mai mereu doar câteva posibilități: cei care i-au botezat, o rudă foarte apropiată, nașii părinților sau o pereche dintre amicii cei mai apropiați. Indiferent de cine decid să le fie nași pe viitor, e greu să aleagă ce anume le-ar face plăcere, cu atât mai mult când știu că acestora nu le lipsește nimic.

     Nunta în general ar trebui să fie un motiv de sărbătoare pentru toți, dar adesea mirii resimt această zi importantă drept una foarte solicitantă și obositoare. Doar gândul că nu au idee ce să cumpere îi îngrozește, faptul că nu găsesc soluții pentru cadourile nașilor poate accentua sentimentul de stres.

     Decice anume ar trebui să le ofere nașilor pentru a-i impresiona și pentru a le arăta recunoștința?

 

       Forget Me Not – Cadouri ideale pentru fiecare tip de nași de nuntă

     Cadourile Forget Me Not sunt o soluție ideală pentru orice ocazie. Tocmai pentru că în general nașii au de toate, ce poate fi mai frumos decât să le ofere un cadou de neuitat- Flori pentru nașă și vin/șampanie/spumant pentru naș sau mai bine zis pentru amândoi!

    Forget Me Not – este cadoul ideal pentru orice ocazie și pentru orice familie. Nu se poate greși cu acest tip de cadou, mai ales că sunt mai multe tipuri de vin de calitate pe care le pot alege, la fel și în cazul florilor, cutiilor, coșulețelor, etc.

    Iată câteva modele: 

error: Continut protejat @ copyright