Wedding Planner-ul ( organizatorul de nunta)

wedding planning oradea     De la semnarea contractului pana in ziua nuntii ce face un wedding planner ?

Stabileste un plan al nuntii;
• Stabileste un plan al bugetului nuntii;
• Alege invitatiile potrivite;
• Stabileste meniul;
• Face planul salii pentru amplasarea meselor si invitatiilor;
• Alege celor mai buni furnizori raportat la buget;
• Alege rochia de mireasa si costumul de mire, accesoriile, etc;
• Face programul din ziua nuntii;
• Contacteaza telefonic furnizorii de servicii (bauturi, dj , formatii, tort, candy bar, juice bar, etc);
• Este prezent pe tot parcusul nuntii pentru a se asigura ca nunta se desfasoara conform programului stabilit de dumneavoastra. Bineinteles toate aceste lucruri le planifica tinand cont de pasiunile mirilor, de tematica aleasa, de sezonul in care se desfasoara nunta, de locatia aleasa si cel mai important de ceea ce isi doresc miri!

De ce ai alege un Wedding planner ?

   Pentru ca acesta are grija de absolut toate detaliile, de la asortarea florilor pana la combinarea stilului locatiei cu stilul imaginat de voi. In cele mai multe cazuri, el va fi acela care va gandi pentru voi, va negocia toate contractele si va organiza toate detaliile pana la cel mai mic amanunt.

     Pentru ca are un simt estetic dezvoltat, stie ce sa-ti recomande in asa fel incat sa impresionezi chiar si cei mai dificili invitati. Asigura o baza de date si o comunicare facila deoarece are deja legaturi prestabilite cu toti furnizorii, fiind responsabil cu controlul stilului, al variantelor, al programului si, in special, al bugetului pentru ca, odata prinsi in organizarea unei nunti, veti descoperi ca este foarte simplu sa pierdeti din vedere aspectul cel mai important: BUGETUL si cheltuielile rezonabile.

    De ce ai nevoie un Wedding planner ?

     Planificarea nuntii este placuta si chiar distractiva, dar sunt atatea detalii de luat in calcul care pot adauga un stres. Nuntile pot testa pana la limite rabdarea celei mai calme persoane, fiind foarte complexe si destul de greu de organizat din interior, pentru ca implica emotii si subiectivitate.

     Imagineaza-ti ziua cea mare: toata famila relaxata, bucurandu-se din plin de cea mai frumoasa zi a vietii tale. Exact asa ar trebui sa arate orice nunta, o zi in care sa va concentrati doar pe dragostea dintre voi si cat de frumos puteti celebra acest lucru alaturi de cei dragi. Bineinteles ca planificarea poate sa fie si una partiala: doar in ziua nuntii, doar alegerea furnizorilor si negocierea contractelor, doar consiliere si consultanta si binenteles pachetul full wedding planing. Daca iti faci griji ca nu iti permiti un wedding planner…eu zic ca ar trebui sa ne intalnim la o cafea la noi in showroom, si te vei convinge ca pe langa ca nu este ceva scump, este si foarte util, te scapa de stres, te ajuta sa economisesti niste bani si timp in ce priveste organizarea nuntii.

     Cel mai important, cand esti in cautarea unei persoane pentru organizarea evenimentului, acorda mai multa atentie compatibilitatii/empatiei dintre voi si organizator, doar asa poti avea nunta perfecta. Wedding planner-ul o sa fie mai atent la detalii, o sa isi dea interesul sa va prezinte cat mai multe produse in functie de cu preferintele voastre, iar voi o sa fiti mai multumiti de sfaturile lui.

Loreen Mariage

Wedding Planner

error: Continut protejat @ copyright