Inchiriere decor

    Acum poti inchiria unul din decorurile noastre pentru nunti tematice sau poti combina elementele decorative cum vrei tu, ca totul sa fie in stilul sau tema nuntii tale. Te putem ajuta cu decoratiunile pentru amenajarea salii sau a gradinii pentru o nunta Shabby Chic, romantica, colorata , traditionala sau retro, pentru a decora masa mirilor sau mesele invitatilor, pentru Photo Corner , pentru Guest Book Corner, Candy Bar sau chiar un Natural Bar.

    Literele decorative, “love” , “mr & mrs” “bride” si “groom”, placute decorative de lemn cu mesaje wedding, accesorii shabby chic, obiecte handmade vintage, stegulete colorate, litere decorative, ghirlande cu numele mirilor, etc .

    Daca iti doresti un eveniment 100% personalizat si simti nevoia de libertate si creativitate, te asteptam la o cafea sa povestim despre – wedding concept / event concept si vom cauta impreuna idei pentru o nunta tematica in stilul vostru.

     O nunta tematica necesita un concept grafic original si personalizat, pentru tot ce inseamna materiale printate : invitatii, plicuri de bani, meniuri, place card-uri, etc. , realizat de un designer specializat. Pentru sedintele foto din ziua nuntii, de logodna sau trash the dress, pentru sesiuni foto comice impreuna cu domnisoarele si cavalerii de onoare, pentru amenajarea ingenioasa a mesei de prezidiu, pentru aranjarea unui colt vesel de imortalizat zambete la evenimentul vostru, pentru un party plin de culoare, pentru orice va mai trece prin minte intr-un decor inedit, dati-ne un telefon – Decorul este ca si aranjat!

      Daca aveti nevoie de ajutor, putem apela cu drag la colaboratorii nostri care sa completeze restul detaliilor de la nunta voastra, pentru ca ideiile sa devina realizabile!

 

 

 

error: Continut protejat @ copyright