Festivitatile, in special nuntiile si alcoolul merg adesea mana in mana. In timpul unei nunti, exista o ora de cocktail si orice alta scuza pentru a onora cuplul casatorit cu bauturi pentru adulti. Cu toate acestea, ce se intampla daca doriti sa sarbatoriti aceasta ocazie memorabila, fara uz de alcool? 

     In loc de ofertele dvs. de bauturi standard, de ce sa nu adaugati un pic de farmec la nunta voastra cu mai multe optiuni de bautura? Aici gasiti o idee distractiva si capriciosa care sa racoreasca oaspetii vostrii, intr – o zi calduroasa de vara.

    Barul de sucuri: Un refresh pentru nuntasi / vizitatori supraincalziti cu un sortiment de sucuri proaspete in diferite arome. Aceasta functioneaza excelent pentru o receptie brunch, dar poate fi o optiune de distractie si unic pentru o petrecere de asemenea.

    Sucurile sunt 100% naturale din fructe si legume proaspete, recomandate intregii familii, obtinute prin presarea la rece a ingredientelor, supuse unui proces tehnologic special, care scoate din fructe si legume toate substantele atat de benefice pentru organism. Retetele speciale dezvoltate de tehnicianul nutritionist le transforma in adevarate stimulente pentru starea de bine a organismului.

    Strop de Viu este produs din ingrediente atent selectionate printr-un proces fara compromisuri, iar analizele de laborator o demonstreaza! Ferit de razele directe ale soarelui si pastrat la o temperatura de pana la 5 grade Celsius, preferabil la frigider, poate rezista pana la 12 luni. După deschidere este obligatoriu sa fie pastrat la frigider si sa fie consumat in maxim 48 de ore, strictete care este foarte importanta pentru ca nu se adauga in sucuri altceva decat fructe si legume proaspete!

    Ce contine un Juice Bar?

Suc Natural presat la rece:

1. Suc de mar ( din care se poate face limonada) – la alegere se feliaza: lamai, lime, piersici, capsuni, frunze de menta, gheata )

2. Suc de mar, morcov, ananas

3. Suc de mar, portocala, lamaie

4. Suc de mar, morcov, sfecla

5. Suc de mar, spanac, lamaie

6. Suc de mar, grefa, portocala

7. Suc de sfecla, portocala, lamaie

8. Suc de sfecla

9. Suc de mar, gutuie, para, lamaie

10. Suc de mar si capsuni

11. Suc de mar si zmeura

12. Suc de mar si piersica

13. Suc de mar si struguri

    Cum calculezi cantitatea necesara?

– Pentru nuntile la care se consuma alcool se recomanda 200 ml / invitat

ex 100 invitati ai nevoie de 20 L de suc.

– Pentru nuntile la care nu se consuma alcool se recomanda 300 ml / invitat

ex 100 invitati ai nevoie de 30 L de suc.

– Recipientele sunt carafe de 4 L, 6 L sau 9L, pe suport din lemn rustic sau din fier forjat.

Sucul este completat de masa de fructe care poate contine orice fructe va doriti.

In functie de ce fructe ati vrea sa aveti pe masa si de sezon se calculeaza oferta concreta.

    Noi recomandam: pepene galben, pepene rosu, mere verzi, pere, struguri albi si / sau rosii, capsuni, zmeura, afine, mure, prune, banane, portocale, lamai, lime, etc. Bineinteles alegem impreuna recipientele in care doriti sa montam fructele, pentru a fi in concordanta cu tematica evenimentului vostru, si le accesorizam cu decoratiunile, florile si ce mai vreti sa se regaseasca pe masa.

 

Juice & Fruits Bar – Nunta Palazzo

 

Juice & Fruits Bar – Nunta Queen Mary

 

Juice & Fruits Bar – Nunta Ambasador

 

Juice & Fruits Bar – Botez Ambasador