Loreen Mariage - Loredana

       Curiac Loredana

     Wedding Planner, Event Planner & Specialist decoruri


 

       Specialist aranjamente florale & decoruri de vis


 ForgetMeNot - Logo A.

       Flower Glass DeLuxe Box, Flower Box Oradea & Cadouri de neuitat.


 

daniela biju „Fii responsabil pt fericirea ta! Eu …creez!”

     Buna cititorule! Sunt Daniela Ionete si permite-mi sa-mi dezvalui mica mea istorioara, unde se impletesc pasiunea cu viata de zi cu zi. Ca fiecare dintre noi, inca din copilarie am avut vise si dorinte. Una dintre aceste dorinte s-a materializat acum 5 ani, cand am pus prima pata de culoare pe panza. Usor, usor dorinta s-a transformat in pasiune, permitandu-mi sa-mi dezvolt creativitatea si atractia mea pentru frumos.

     De la pictura in ulei, am ajuns la manuirea cu maiestrie a perlelor, pietrelor si a materialelor, impletindu-se armonios dau forme minunate, care incanta privirile si anume bijuteriile handmade. Fiecare creatie contine o particica din sufletul si trairile mele, atunci cand le concep. Totul a pornit dintr-o joaca, acum 3 ani, atunci cand o prietena m-a rugat sa ii creez o piesa, pe care dorea sa o poarte la un eveniment, vrand ceva deosebit, autentic. Atunci am luat acest lucru ca pe o provocare, eu care manuiam pensula, trebuia acum sa-mi revars creativitatea pe un alt tip de suport ca sa prinda un alt contur. Rezultatul a fost surprinzator, iar reactia prietenei mele pe masura. Atat de incurajata m-am simtit, incat mi-am propus mai creez cateva piese asemanatoare si sa-mi incerc norocul. Am fost coplesita cand am observat ca nici nu a trecut mult timp si deja au fost comandate. Continuand cu rabdare si migala, am inceput sa ma perfectinez, apoi totul venind de la sine. Am inceput sa studiez tot felul de tehnici si tutoriale in ceea ce priveste bijuteriile, pana cand m-am oprit la cele care am simtit ca ma caracterizeaza.

     Ca sa ajung aici nu a fost usor, dar cu perseverenta si creativitate, mi-am facut din clienti prieteni. Feedbackurile primite m-au incurajat si ma incurajeaza in continuare sa prind aripi si sa ma inalt tot mai mult pe aceast scara a frumosului, originalului. Asa am realizat ca ascultandu-mi inima, am reusit sa ajung unde nu credeam vreodata.

                         Daniela Ionete , 

              Designer bijuterii si accesorii


LogoFinal - TM    ARDDOR D-LUXE este o companie ce activeaza in sfera productiei / distributiei de lumanari decorative si de cult, lumanari pentru diverse ocazii, inclusiv lumanari pentru evenimente business sau tematice!
O companie cu mult potential ce doreste sa valorizeze patrimoniul cultural al Romaniei in experienta comerciala!

      Ne propunem sa aducem un strop de culoare si autenticitate domeniului de productie lumanari, prin dezvoltarea unor modele unice, evidentiate prin note traditionale cu imbinarea motivelor nationale in imaginea noastra ca si companie de productie lumanari !     


 logo strop de viu png                               

          Specialist juice bar si sucuri naturale


 

              Specialist cofetarie, patiserie, torturi si candy bar   


Specialist invitatii nunta   

        Indigo Cards, prin eleganta si gratia invitatiilor de nunta/botez si a accesoriilor pe care vi le ofera, va asigura ca fiecare moment al nuntii/botezului dumneavoastra sa fie unul de neuitat. Va punem la dispozitie peste 500 de modele de invitatii de nunta si o gama la fel de variata de accesorii de nunta. In plus, iti oferim livrare rapida si sigura, seriozitate si corectitudine, termene respectate! Echipa noastra, tanara si dinamica, iti sta mereu la dispozitie si iti ofera calitate, seriozitate si originalitate!

          

         

          Specialist invitatii nunta


Specialist sticle/bauturi, borcane/marturii

       

           Indigo Glass iti vine in ajutor! Pentru a te scuti de drumuri interminabile la depozite, in cautarea sticlei perfecte, noi iti oferim cel mai bun pret garantat (pret de en-gros) la marturii nunta (sticle-marturii, borcane-marturii respectiv pet-uri) in cantitati en-detail. In plus, iti oferim livrare rapida si sigura, seriozitate si corectitudine, termene respectate! Echipa noastra, tanara si dinamica, iti sta mereu la dispozitie si iti ofera calitate, seriozitate si originalitate! Avem ca scop principal satisfacerea cerintelor clientului, Indigo Sticle oferindu-ti cea mai mare varietate de sticle-marturii si borcane-marturii de pe piata romaneasca, cu posibilitati multiple si creative de personalizare.   

           

          Specialist sticle / bauturi, borcane/marturii 


 

Reclama Oradea.ro

      Specialist Marketing si Reclame


Loreen Mariage - Marius TC design

          Marius TC

       Designer – Web Designer